Tapetoi kotisi seinät musiikin tahtiin

On vaikeaa keksiä yhtä tärkeää universaalia kieltä kuin musiikki. Musiikki koskettaakin lähes jokaista maailman ihmistä taustasta, iästä, sukupuolesta, sijainnista, uskonnosta, kielestä tai ideologiasta riippumatta. Tieteellisissä tutkimuksissa on löydetty vahvaa näyttöä siitä, että musiikki vaikuttaa merkittävästä psyykkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Musiikin on esimerkiksi todistettu lievittävän masennusta ja ahdistuneisuutta, helpottavan jännitystä ja lievittävän jopa fyysistä kipua, sekä vilkastuttavan verenkiertoa.

Lievitä stressiä tapetoimalla seiniä lempimusiikin tahtiin

Tiedekin on sitä mieltä, että musiikki vaikuttaa ihmisten emotionaaliseen tilaan vahvemmin kuin yksikään toinen taiteenlaji. Musiikilla onkin ainutlaatuinen kyky edistää hyvinvointia ja helpottaa stressiä. Siksipä musiikin kuuntelun lisääminen minkä tahansa aktiviteetin kylkeen ei voi olla mitään muuta kuin erinomainen idea!

Suunnitteletko kodin pientä pintaremonttia? Taustamusiikki voi auttaa keskittymään ja parantamaan työn laatua, oli kyseessä sitten maalaus, tapetointi, taulun kiinnittäminen tai vaikkapa uuden autotallin rakentaminen. Jos suunnitelmissa on uusia kodin seiniä uuteen uskoon, parhaiten pääset alkuun Kotitapetti -verkkokaupan antimilla, sillä Kotitapetti tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tapetteja aina huipputrendikkäistä valokuvatapeteista seesteisiin yksivärisiin tapetteihin – DIY-oppaita unohtamatta, sillä näiden oppaiden ansiosta pääset hyvään alkuun.

Millainen musiikki sopii tapetointiin ja keskittymiseen?

Millainen musiikki sopii tapetointiin ja keskittymiseen? No, helppo vastaus tähän on tietysti sellainen musiikki, mistä itse pidät ja mikä auttaa sinua inspiroitumaan ja keskittymään!

Se, millä tavoin musiikki vaikuttaa meihin, onkin itse asiassa hyvin persoonallista, sillä yksi saa musiikista puhtia treenaamiseen ja toista musiikki taas auttaa nukahtamaan.

Yhdelle parasta musiikkia seinien tapetointiin voi olla raskas metallimusiikki, kun taas toinen nauttii nuoruuden kesinä kuunnelluista pop-hiteistä. Yksi musiikin parhaimmista puolista onkin sen moniulotteinen luonne, sillä yksikään meistä ei varmasti elä musiikkia samalla tavalla kuin toinen, ja tämä juuri ainutlaatuisuus tekee musiikista taianomaista.

Samalla tavalla kuin saat itse vapaasti valita, millaista musiikkia kuuntelet tapetoidessasi, voit myös valita vapaasti, millaisella tapetilla tapetoit seinät. Omistusasunnossa sinulla on hyvin vapaat kädet inspiraatioon, mutta mikäli asut vuokra-asunnossa, muista ensin tarkistaa vuokraisännältäsi lupa seinien tapetointiin.